Nieuws

December

28

Oktober

5

Oktober

1

Augustus

28

10

Augustus

3

Februari

November

8

7

November

31

Oktober

25

Oktober

28 December 2017:

 

Onze turn- en dansmarathon ten voordele van de Dappere B-engeltjes was een groot succes! Wij hebben alvast genoten. We waren live op televisie en instagram tijdensj het bezoekje van Bouba. Verder was er de handtekeningsessie met de topturners die nog lang zal bij blijven. We zijn fier dat we 2.164€ kunnen schenken aan de Dappere B-engeltjes.

Hierbij willen we iedereen bedanken voor jullie talrijke aanwezigheid, enthousiaste deelname aan de verschillende dans- en turnsessies en jullie warme bijdrage. Kortom, een prachtige afsuiter van het topjaar 2017!l

5 Oktober 2017:

 

Dit jaar zal de warmste week doorgaan in het domein Puyenbroeck in Wachtebeke van 18 t/m 24 december. Als club kunnen we dit niet zo maar laten voorbij gaan, vandaar organiseren wij een heuse turn- en dansmarathon ten voordele van de Dappere B-engeltjes.

Deze zal doorgaan op zaterdag 23 december van 9u-21u in de sporthal.

Hopelijk mogen wij jullie opnieuw talrijk verwelkomen!

 

28 Augustus 2017:

 

Tijdens de startvergadering in Gent mochten we trots het Q4Gym-kwaliteitslabel in ontvangst nemen. Het behalen van dit label is een beloning voor het harde werk van de voorbije jaren, en een bewijs dat we op het goede spoor zitten voor de toekomst. Een hele dikke proficiat aan alle trainers en bestuursleden die dit hebben mogelijk gemaakt, in het bijzonder ook Tuur, Marijke en Masha!

1 Oktober 2017:

 

De twee inschrijvingsdagen zitten erop. Jullie waren massaal aanwezig want wij hebben een kleine 500 leden voor het seizoen 2017-2018 mogen inschrijven. Fantastisch!

Dit betekent ook dat de proeflessen afgelopen zijn. Vanaf maandag 2 oktober verwelkomen wij ENKEL onze leden. Niet-leden kunnen NIET meer deelnemen aan de lessen, omdat ze niet verzekerd zijn.

Wensen jullie toch graag lid te worden? Wij plannen nog een derde en laatste inschrijvingsdag op woensdag 18 oktober 2017 van 18u tot 20u in de lagere school De Weg-Wijzer te Zaffelare.

10 Augustus 2017:

 

Zijn jullie klaar voor een nieuw turn- en dansseizoen? De lessenrooster voor het nieuwe seizoen is bekend, de folder werd verspreid, ook de website is ondertussen aangepast. We zijn trots om 5 nieuwe hulptrainers turnen en 2 nieuwe danstrainers te verwelkomen binnen ons trainersteam. Hebben jullie nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie opnieuw te verwelkomen vanaf 4 september. Tot binnenkort.

3 Februari 2017:

 

In 2002 groeide Flik Flak Zaffelare uit van 'turnen onder de middag op school' naar een onafhankelijke turn- en dansclub.

Vele jaren later mogen we trots zijn op de enorme ledengroei, uitbreiding naar Puyenbroeck Wachtebeke, de mooie resultaten op turn- en danswedstrijden, de jaarlijkse turn- en dansshows, leuke sportweekenden, en nog zoveel meer...

Om ons 15-jarig bestaan te vieren, hebben we ons logo in een nieuw jasje gestoken, waarvan jullie het resultaat hier kunnen bewonderen!

Hopelijk zijn jullie even enthousiast!

8 November 2016:

 

Heb je nog zin om deel te nemen aan de interclub wedstrijd turnen tussen flik-flak Zaffelare en gymno Kieldrecht op zondag 18 december in Puyenbroeck?

Aarzel niet en schrijf in voor 21 november via Gimme en het invuldocument.

 

7 November 2016:

 

Welkom op onze nieuwe website!

31 Oktober 2016:

 

Onze inschrijvingsdagen zijn voorbij. Wij zijn trots om meer dan 450 leden te tellen in het seizoen 2016-2017.

 

 

25 Oktober 2016:

 

Dit jaar wordt het een speciale editie voor het sportkamp. We gaan samen met Gymno Kieldrecht naar het IAG event in 's Hertogenbosch (Nederland) van 26-28 mei 2017. Hier vinden jullie meer informatie: IAG

 

Aangezien dit event plaats vindt in Nederland, zijn er ook speciale documenten vereist.

De inschrijvingen zijn ondertussen wel afgesloten.

Met dank aan Erika Gentils voor de unieke foto's op deze site.

FLIK-FLAK Zaffelare dankt haar sponsors