Beste ouders, leden, familie, vrienden, sympathisanten,

Na het succes van onze chocomousseverkoop zet onze turn- en dansclub een wijnverkoop op poten.

Vanaf zondag 1 augustus kunnen jullie via onze webshop: https://shop.flikflakzaffelare.be heerlijke wijnen bestellen.

De wijnen zijn vanaf één fles te bestellen Meer is niet altijd beter, maar in dit geval natuurlijk wel.

De wijnen kunnen opgehaald worden in de nieuwe sporthal “Uyttenhove” op zaterdag 28 augustus tussen 10u en 16u. Tijdens dit afhaalmoment kan er ook nog geproefd worden én hebben jullie de gelegenheid de sporthal te betreden en onze wedstrijdgymnasten eens aan het werk te zien. Ook kan er die dag wijn worden aangekocht.

Volgende wijnen worden geleverd door wijnhandel Gulden Schaduw te Doorslaar:

WIT – Chardonnay “Elegance” 2019 Joseph Castan – €7.00

Deze wijn is afkomstig van de twee beste percelen met Chardonnay van Joseph Castan.

Deze lichtgele Chardonnay wijn heeft heerlijke aroma’s van exotisch fruit met abrikozen en perziken, aangevuld met een vleugje vanille. Tijdens het proeven komen deze aroma’s mooi terug en merken we de complexiteit op van deze Chardonnay. Hij heeft een prachtige, volle en lange afdronk. Deze wijn heeft een rijping gehad gedurende een periode van twee maanden in eiken vaten.

ROSÉ – Syrah Grenache 2018 “Elegance” Joseph Castan – €7.00

Een mooie en lichte rosé met viooltjes, citrus en perzik bloesem in de neus. Een krachtig aroma afkomstig van de syrah combineert sterk met de fruitige en bloemige aard van de Grenache. Zo ontstaat er een indrukwekkende wijn waarmee u het échte Zuid-Frankrijk in huis haalt.

Zoals de naam het voorspelt is dit een zeer elegante rosé die vooral tot zijn recht komt op een zonnig terras!

ROOD – Vin de Pays d’Oc Merlot 2018 “Elegance” Joseph Castan – €7.00

Deze wijn heeft een mooie robijnrode kleur met in de neus een fruitige geur van frambozen en aardbei, mooi in evenwicht en gecombineerd met bloemige noties van rozemarijn erbij. Van smaak is hij vol, evenwichtig en heeft sappige aangename tannines.

CAVA – Maria Amoros – Brut – €9.00

Een verfrissende, fruitige schuimwijn van een hoogstaande kwaliteit uit Catalonië. Deze traditionele Cava wordt vervaardigd volgens de traditionele wijze met een tweede gisting op fles.

De Cava regio is gesitueerd rond Sant Sadurni d’Anoia in het zuidelijke gedeelte van Catalonië. De wijngaarden liggen op de rand van de Mediterrane zee en zijn beschermd door het Montserrat gebergte. De koele ligging en de kalkrijke bodems zorgen voor optimale groei condities om frisse schuimwijnen voort te brengen. Cava’s worden vervaardigd op traditionele methode (método tradicional) met een lagering en tweede alcoholische gisting op fles.

Alvast bedankt!

Sportieve groeten,
Flik-Flak Zaffelare