Beste ouders en leden

Net zoals de voorbije seizoenen hebben we er voor gekozen de inschrijvingen opnieuw aan te bieden via het online inschrijvingsplatform: inschrijven.flikflakzaffelare.be. Alle informatie over het nieuwe seizoen vind je terug in onze folder op de Facebookpagina Flik-Flak Zaffelare en de website van Flik-Flak Zaffelare.

Flik-Flak Zaffelare Leden kunnen met dezelfde login van vorig jaar (gymfed login), opnieuw inschrijven voor het nieuwe seizoen. Niet-leden die nog geen gymfed login hebben, kunnen een login aanmaken via ‘Nieuwe gebruiker’. De inschrijving is enkel geldig mits online betaling (Bancontact, KBC of Belfius). Hou dus zeker de bankkaart bij de hand, betalen moet gebeuren binnen het uur na registratie en best via een kaartlezer. Zodra de inschrijving gebeurd is, worden de gegevens gecontroleerd door de clubverantwoordelijke, pas daarna is de inschrijving definitief en ontvangt u het attest voor de mutualiteit.

Om vlotte werking van de inschrijvings- en betalingsmodule te garanderen, vragen we om uitsluitend via een computer in te schrijven en niet via tablet of smartphones. Als er problemen zouden zijn bij de inschrijving of betaling, contacteer alvast info@flikflakzaffelare.be.

We willen benadrukken dat ingeschreven ook ingeschreven betekent, met andere woorden lidgeld wordt NIET terug betaald. Bij twijfel, is het beter om eerst de proeflessen in september te volgen en dan te beslissen of je lid wenst te worden. Omdat er voldoende tijd is om de lessen uit te proberen, wordt er tijdens het jaar geen lidgeld terugbetaald.

Inschrijvingen 27/09/2021 – 02/10/2021

De proeflessen gaan door in september, er kan ingeschreven worden voor specifieke groepen zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Dit zal duidelijk vermeld staan in de module en ook regelmatig kenbaar gemaakt worden op onze website.

Na 02/10/2021 kan er niet meer ingeschreven worden voor het seizoen 2021-2022.

Op zaterdag 2 oktober organiseren we een moment, waarbij de clubkledij te koop aangeboden zal worden. Alle clubkledij is verplicht. Vanaf maandag 4 oktober worden enkel leden in de voorgeschreven clubkledij toegelaten tijdens de specifieke turn- of danslessen.

Tenslotte, i.v.m. de wetgeving rond de privacy: door in te schrijven in onze club, stemt u automatisch toe met onze privacy verklaring.

Oeps… geen plaats… wat nu?

Meld je aan op onze wachtlijst die je hier vindt. Van zodra er een plaatsje vrijkomt nemen we contact op (in chronologische volgorde, dus wie eerst op de lijst stond heeft hier voorrang).

Tot dan!
Het Flik-Flakteam