Afgelopen weekend zijn heel wat gymnasten in actie gekomen en dat in verschillende disciplines.

Het mag zondermeer een succesweekend genoemd worden want er werd héél sterk gepresteerd, een bloemlezing!

Bij onze dansers waren alle leeftijdsgroepen present, de kids eindigden heel mooi op een  3de plaats. Ook de Youth-dansers hebben hun beste pasjes voorgezet en hebben eveneens een knappe 3de stek veroverd. Onze adults hoopten er een bronzen hattrick van te maken maar strandden op een luttel 0,1pt van de derde plaats om dat te verwezenlijken. Desalniettemin heel knap!

Onze springers-in-het-veld hadden een afspraakje met de Oost-Vlaamse kampioenschappen. Reden te meer om de betere tramposchoentjes aan te trekken en dat extra springbeentje bij te zetten! En wat een resultaten, onze trampoline B (maxi trampoline) gymnasten hebben werkelijk hun moment uitgekozen om te pieken. Deze kampioenen haalden zo maar liefst 2 bronzen, 2 zilveren en 1 gouden medaille binnen. Een heel dikke proficiat!

B11 meisjes
🏆 Stien: Brons
🏆 Amélie: Zilver
B12 Meisjes
🏆 Ona: Goud
Mona: 8Ste
B12 Jongens
🏆 Pieter-Jan: brons
B13 meisjes
Tess: 5de
Elise: 6de
B14 meisjes
Yentl: 8ste
Luna: 9de
Ameline: 14de
B15 – 16 meisjes
🏆 Yliana: Zilver
Marie: 6de

Tenslotte was het ook in het acrocircuit een druk wedstrijdweekend. Onze A- en B-gymnasten kwamen aan de krijtbak in het verre Genk. Alle teams turnden voortreffelijke oefeningen en toonden zeer zeker de mooie progressie van de afgelopen weken. Tara & Alessia en team Hanne, Anna & Eva kaapten een eerste plaats weg, Ayco, Kjenta & Joni eindigden knap 6de, Marte, Lena & Janne lieten nog enkele kleine schoonheidsfoutjes noteren en strandden op een 8ste plaats en Ibe & Lara sloten op zondag hun reeks af in de middenmoot, op een 9de plaats.

Op naar de volgende Provinciale voorronde wedstrijden, die komen er al snel aan…

Een vruchtvol weekend dus, het was genieten geblazen…