De kwalificaties op het FIAC (Flanders International Acro Cup) in Breendonk-Puurs zitten erop, afgelopen vrijdag & zaterdag kwamen onze A-teams Marte, Lena & Janne en Hanne, Anna & Eva aan de beurt.

In de sterke 13-19 reeks was het voor team Marte, Lena & Janne een moeilijk haalbare kaart om de finales te halen, een foutje op vrijdag borg ook alle hoop op een finaleplaats op zondag op… Het is uitkijken naar de volgende wedstrijden!

Ons A-senioren team daarentegen loste de verwachtingen méér dan in en presteerde ijzersterk, met een monsterscore van 27.27 op dynamic (tempo, 8.950 voor het onderdeel “artistiek”, een aparte dikke pluim voor trainster Delphine 👌). Zij moeten enkel het ongenaakbare topsportteam laten voorgaan en sluiten de kwalificaties af op een fantastische tweede plek (laat het ons even als virtueel zilver zien 🏆). Geniet nog eens mee van deze kippenveloefening, onze gymnasten klommen hiermee van de 4de plaats (na balans) naar de zilveren podiumplaats.

 

Vandaag (zondag) brengen ze voor de eerste maal hun combiné-oefening. Duimen maar, want de kwalificatiescores tellen niet mee en de puntentelling start van nul…

De kwalificatiescores: