Maxi-trampoline B-niveau

Na 2 jaren geen volledig wedstrijdseizoen te hebben, was het toch spannend wat dit jaar in petto had voor onze groep en we zijn dan ook meer dan blij dat we met 9 gymnasten mochten deelnemen aan het BK maxitrampoline B-niveau!

Bij de jongste categorie, B11 meisjes, behaalden Amèlie en Stien een mooie 7e respectievelijk 10e plaats!

Een jaartje ouder dan, bij de B12 meisjes, behaalde Ona een 12e plaats. Mona won een zilveren medaille 🥈 in deze categorie en kreeg deze van niemand minder dan Nina Derwael, haar dag kon alvast niet meer stuk 🤩.

Pieter-Jan sprong bij de B12 jongens naar een verdiende 4e plaats!

Bij de B13 meisjes behaalde Tess de 5e plaats en Elise de 13e plaats.

Onze 2 oudste gymnasten springen in de categorie B15-16 meisjes. Marie sprong naar een mooie 10e plaats, een hele verrassing aangezien ze nog als reserve stond begin deze week! Yliana sprong de beste opgelegde reeks (40.525!) maar landde helaas op de mat na haar 4e sprong in haar vrije reeks en behaalde hierdoor de 16e plaats.

Wij zijn zelf heel tevreden over de behaalde resultaten!

Vandaag maken we ons op voor het BK dubbele minitrampoline 💪

DMT B-niveau

Op zondag 29 mei kwamen 8 van onze gymnasten in actie op het BK Dubbele MiniTrampoline B-niveau te Gent.

Amélie behaalde een mooie 6de plaats in de categorie B11.

In de categorie B12 meisjes sprong Mona ook naar een mooie 6de plaats.

En dan Ona… zij springt in deze categorie met ruime voorsprong naar goud 🥇! Wauw, fantastisch.

Pieter-Jan (B11-12 jongens) behaalde een mooie 5de plaats.

Elise 5de en Tess 4de (B13), net naast het podium. Desalniettemin ook hier sterke prestaties voor deze beide dames op de DMT!

Marie en Yliana (B15-16) behaalden respectievelijk een 5de en 15de plaats.

Proficiat aan alle springers om zo talrijk aanwezig te zijn op het BK en met hun mooie prestaties!

Tumbling B-niveau

Marthe (B11) en Stiene (B12) behaalden beiden een mooie 5de plaats!

Voor Marthe was dit haar eerste jaar Tumbling en voor Stiene haar 2de jaar.

Dus toch wel een heel mooie prestatie! 🤩

Op zondag wordt Febe (B17), die nog tot 5min voor de wedstrijd 1ste reserve was, 14de in haar reeks! Goed gedaan!

Acro B-niveau

In deze reeks hadden we twee teams, op zaterdag deden Johanna, Saar & Anna als beginnend team vooral ervaring op en haalden een score van 22,96 op hun oefening!

Zondag was het de beurt aan Tara & Alessia, na hun mooie prestaties op het VK & Miac (waar dit team brons behaalde) haalden ze hier wel héél sterk uit en keren huiswaarts met de gouden plak 🥇! Een héél dikke proficiat dames!

Acro A-niveau

Ibe & Lara verdedigden op zondag met glans de Flik-Flak kleuren! Zij haalden met mooie scores een knappe 7de plek!

De balans

Een zéér geslaagd BK-weekend voor Flik-Flak Zaffelare, met als kers op de taart 3 mooie medailles, 2x goud 🥇🥇 en 1x zilver 🥈.

Je vindt op ons Flik-Flak kanaal alle video-materiaal.