Beste ouders en leden,

Binnenkort een nieuw seizoen, nieuwe inschrijvingen (13/06-26/06) maar ook een extra kledijdag!

Zoals werd meegegeven in onze communicatie van de inschrijvingen, hebben we dit jaar voor een extra kledijdag voor onze bestaande leden gezorgd.

We zien ons genoodzaakt deze dag te organiseren om jullie de mogelijkheid te bieden kledij, die op bestelling gekocht wordt, vroeger te bestellen. We hebben door de coronatijden gemerkt dat de levertermijnen veel langer werden en beschikbaarheid van kledij niet altijd voorhanden is.

Wij vragen dan ook ten zeerste aan de gymnasten en dansers die een clubuniform (trainingsvest, sporttop, witte t-shirt/topje, wedstrijdmaillot, clubmaillot, wedstrijdpak, wedstrijdschoenen of turnpantoffels) willen/moeten aanschaffen om op deze dag alle bestellingen door te geven. Op die manier kunnen we de organisatie vroeger starten en beter garanderen dat we de levering kunnen doen vóór de start van de wedstrijden.

De kledijdag zal doorgaan op 18 juni in Sporthal ’t Veerleveld tussen 14u en 17u.

Onze webshop  – kledijdag.flikflakzaffelare.be –  is nog steeds aanwezig. Op deze manier kan je op voorhand reeds bekijken wat we allemaal aanbieden. De link dient enkel om kledij te bestellen (Trainingsvest, sporttop, trui, …).

Uiteraard zijn er op onze kledijdag pasmodellen beschikbaar en kan je ook nog ter plaatse passen en bestellen of aankopen.