Hey Flik-Flakkers,

Ondertussen zijn we een maand verwijderd van onze jaarlijkse turn- en dansshow! Dit jaar staat onze show helemaal in het thema van DISNEY. De trainers en leden zijn volop bezig met het voorbereiden van hun nummer en kunnen niet wachten om dit aan jullie te tonen.

Ook dit jaar zullen er 8 shows zijn, verspreid over zaterdag 11 maart en zondag 12 maart. Op deze manier hopen we voldoende momenten te voorzien om als gezin, familie, vrienden, sympathisanten, … te komen kijken naar onze turners en dansers! De uurregeling kan je onderaan vinden als bijlage. Hou deze momenten alvast vrij in je agenda!

De ticketverkoop zal opnieuw online plaatsvinden. Op maandag 20 februari om 19u start de voorverkoop van de tickets (leden). Per lid zijn er 2 tickets beschikbaar. Op maandag 27 februari om 19u begint de algemene verkoop van de tickets. Vanaf dan kan iedereen ongelimiteerd tickets kopen tot de show is uitverkocht.

De prijs van een ticket is €7. Er zijn gratis tickets beschikbaar voor kinderen jonger dan 3 jaar en voor leden van onze club (op vertoon van lidkaart). Leden moeten geen ticket kopen om mee te doen aan hun show. Leden moeten wel een (gratis) ticket kopen wanneer ze komen kijken naar een andere show.

Op woensdag 8 maart vindt onze generale repetitie plaats, meer info hierover volgt snel. Hou deze namiddag alvast vrij.

We kijken er enorm naar uit om samen met jullie dit moment te vieren en er een onvergetelijk showweekend van te maken!

Tot dan!