Nog één week en dan is het eindelijk zo ver, onze jaarlijkse turn- en dansshow! We kijken hier heel hard naar uit en onze gymnasten en dansers staan te springen om hun harde werk aan jullie te tonen!

Onze ticketverkoop is nog volop bezig, via een simpele klik hier kan u tickets bestellen. Er zijn nog steeds enkele tickets beschikbaar voor show 3 en show 5.

Vergeet de tickets niet op voorhand te downloaden op uw smartphone of deze af te drukken, zo kunnen wij u vlot een plaats geven in ons publiek!

De deuren voor het publiek gaan 20 minuten voor de start van de show open. Leden die meedoen aan een show worden 30 minuten voor de start van de show verwacht aan de ingang langs de zijkant van de sporthal, waar een trainer ze zal begeleiden naar de kleedkamers. U hoeft geen ticket te kopen om uw kind te komen afzetten.

Op woensdag 8 maart vindt onze generale repetitie te Uyttenhove plaats, zoals reeds eerder meegedeeld, verwachten we dat alle gymnasten en dansers aanwezig zijn tijdens hun blok. De specifieke uurregeling van deze repetitie vindt u nogmaals hier.

Graag bedanken we jullie ook al voor het massaal kopen van tickets. Ondertussen zijn SHOW 1, SHOW 2, SHOW 4, SHOW 6, SHOW 7 en SHOW 8 al uitverkocht! Dankjewel!

Om af te sluiten, nog deze sweet reminder, we zijn nog steeds op zoek naar bereidwillige helpers! Geef via ons vrijwilligersformulier dat je hier vindt aan wanneer jij je, al is het maar voor een paar uurtjes, kan vrijmaken! Jullie hulp wordt héél erg geapprecieerd en bepaalt mee het succes en beleving van onze show!