⚠⚠⚠ BELANGRIJK!!! Zie bij de inschrijving zeker de familienaam extra na, het blijkt veelvuldig voor te komen dat deze automatisch door Google wordt voorgesteld (d.m.v. “autocomplete”) en overgenomen wordt uit eerdere ingaves in je browser!!!

Onze inschrijvingen zijn gestart en dit gaat vaak gepaard met vragen, hier kan je alvast het antwoord vinden op enkele van die vragen!

  • Hoe kan je inschrijven bij Flik-Flak Zaffelare?

Inschrijven kan uitsluitend online via onze website en dit vanaf maandag 26 september tot en met zaterdag 1 oktober. Alle info over de inschrijvingen alsook de link naar de inschrijvingspagina kan je hier vinden. 

  • Flik-Flak Zaffelare leden kunnen met dezelfde login van vorig jaar (Gymfedlogin), inschrijven voor het nieuwe seizoen. 
  • Niet-leden die nog geen Gymfedlogin hebben, kunnen een login aanmaken via ‘Nieuwe gebruiker’. 

De inschrijving is enkel geldig mits online betaling (Bancontact, KBC of Belfius). Zodra de inschrijving gebeurd is, worden de gegevens gecontroleerd door de clubverantwoordelijke, pas daarna is de inschrijving definitief en ontvangt u het attest voor de mutualiteit. U mag een bevestigingsmail verwachten ten laatste op 15 oktober.

Om een vlotte werking van de inschrijvings- en betalingsmodule te garanderen, vragen we om uitsluitend via een computer in te schrijven en niet via tablet of smartphones. We benadrukken nogmaals dat na het inschrijven het lidgeld NIET terug betaald wordt.

  • Waar kan ik de voorgeschreven clubkledij kopen?

Op zaterdag 1 oktober organiseren we een moment waarbij de clubkledij te koop aangeboden zal worden in de sporthal ‘t Veerleveld te Zaffelare en dit van 12u tot 15u. De clubkledij is verplicht. Ben je niet zeker meer welke kledij je nodig hebt? Controleer het hier.

  • Oeps… de groep waarvoor ik wou inschrijven is volzet?

Meld je aan op onze wachtlijst die je hier vindt. Van zodra er een plaatsje vrijkomt, nemen we contact op (in chronologische volgorde, dus wie eerst op de lijst stond heeft hier voorrang).

  • Oeps… het is zondag 2 oktober. Kan ik mij nog inschrijven?

Inschrijven kan enkel van maandag 26 september tot en met zaterdag 1 oktober. Na zaterdag 1 oktober is het niet meer mogelijk om je nog in te schrijven voor komend seizoen.

  • Hoe kan ik aan een mutualiteitsattest geraken?

Vanaf de inschrijving is goedgekeurd door onze clubverantwoordelijke, zal je een testmail ontvangen. Deze testmail wordt ten laatste op 15 oktober verzonden. Nadat je deze testmail ontvangen hebt, zal je aan de hand van het stappenplan, dat je hier vindt, zelf je mutualiteitsattest kunnen downloaden.