Online inschrijven

Inschrijven bij Flik-Flak Zaffelare doe je ONLINE via het online inschrijvingsplatform: inschrijven.flikflakzaffelare.be.

Alle informatie over het nieuwe seizoen vind je terug in onze infobrochure (klik hier).

Om een vlotte werking van de inschrijvings- en betalingsmodule te garanderen, vragen we om uitsluitend via een computer in te schrijven en niet via tablet of smartphones.

We benadrukken dat na het inschrijven het lidgeld NIET terug betaald wordt. Kom gerust langs tijdens onze proeflessen in september om nadien te beslissen of je wenst aan te sluiten bij onze club!

Je vindt alle informatie ook héél overzichtelijk weergegeven in onze inschrijvingsbrochure:

Klik hier om de bovenstaande inschrijvingsbrochure op je computer te downloaden en te bekijken.

Proeflessen

Maandag 4 september 2023 tot en met zaterdag 30 september 2023.

Flik-Flak leden: 12/06/2023 – 25/06/2023

Bestaande leden kunnen opnieuw inschrijven tussen 12/06/2023 en 25/06/2023. Na deze periode vervalt de voorrang op nieuwe leden en kan er uitsluitend ingeschreven worden zolang er plaatsen beschikbaar zijn voor een specifieke trainingsgroep. Flik Flak Zaffelare leden kunnen met dezelfde login van vorig jaar (Gymfedlogin), inschrijven voor het nieuwe seizoen. De inschrijving is enkel geldig mits online betaling (Bancontact, KBC of Belfius), hou dus zeker de bankkaart bij de hand! Betalen dient te gebeuren binnen het uur na registratie en best via een kaartlezer.

Zodra de inschrijving gebeurd is, worden de gegevens gecontroleerd door de clubverantwoordelijke, pas daarna is de inschrijving definitief en ontvangt u het attest voor de mutualiteit.

Nieuwe leden: 25/09/2023 – 30/09/2023

Nieuwe leden kunnen inschrijven tussen 25/09/2023 en 30/09/2023.

Er kan ingeschreven worden voor specifieke groepen zolang er plaatsen beschikbaar zijn, dit zal duidelijk vermeld staan in de module en ook regelmatig kenbaar gemaakt worden op onze website. Niet-leden die nog geen Gymfedlogin hebben, kunnen een login aanmaken via ‘Nieuwe gebruiker’.

Na 30/09/2023 kan er niet meer ingeschreven worden voor het seizoen 2023-2024.

Vragen tijdens het inschrijven?

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Geen testmail ontvangen voor 15 oktober?

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Dit weet je ook nog best!

Op zaterdag 17 juni (van 14 tot 17u) alsook op zaterdag 30 september (van 12u tot 15u) organiseren we een moment waarbij de clubkledij te koop aangeboden zal worden. Alle clubkledij is verplicht. Vanaf maandag 2 oktober worden enkel leden in de voorgeschreven clubkledij toegelaten tijdens de specifieke turn- of danslessen.

Tenslotte, i.v.m. de wetgeving rond de privacy: door in te schrijven in onze club, stem je automatisch toe met onze privacyverklaring terug te vinden op onze website.

Oeps… geen plaats… wat nu?

Meld je aan op onze wachtlijst die je hier vindt. Van zodra er een plaatsje vrijkomt nemen we contact op (in chronologische volgorde, dus wie eerst op de lijst stond heeft hier voorrang).