Met gepaste trots willen we jullie onze nieuwe Recrea werking voorstellen! 

Wie Flik-Flak Zaffelare kent weet dat het voor ons prioritair is dat al onze leden binnen een gepast aanbod hun talenten kunnen laten groeien. Onze club was al sinds de start – twintig jaar geleden in de sporthal van De Weg-Wijzer – voortdurend in beweging: niet enkel door het toevoegen van verschillende disciplines, maar ook door het aanbieden van competitieniveaus binnen die verschillende disciplines. Wat echter nauwelijks veranderde waren de recreatieve turnlessen. Vaak gegeven door één trainer (bijgestaan door hulptrainers) aan een grote groep leden, verdeeld over verschillende niveaugroepen.

De Recrea aanpak mocht dan wel hetzelfde gebleven zijn, de verwachtingen en noden van de gymnasten niet. Om hieraan tegemoet te komen werkten we een eigentijdse, onderbouwde en toekomstgerichte werking uit die daarenboven afgestemd werd met het Gymfed model. Graag brengen we jullie dan ook op de hoogte van onze nieuwe recrea werking tijdens enkele infomomenten die we organiseren tijdens de laatste trainingen. 

Infomoment leden recrea 1-2-3 Uyttenhove

Maandag 27 mei van 17u-17u30 in Uyttenhove. 

Infomoment leden recrea 4-5-6 Uyttenhove

Maandag 27 mei van van 18u-18u30 in Uyttenhove 

Infomoment leden recrea 1-2-3 Zaffelare 

Woensdag 29 mei van 16u-16u30 in Zaffelare 

Infomoment leden recrea 4-5-6 Zaffelare 

Woensdag 29 mei van 15u30-16u in Zaffelare 

Infomoment leden recrea middelbaar 

Vrijdag 31 mei van 17u-17u30 

We hopen jullie te mogen verwelkomen tijdens onze infomomenten, waar we graag onze nieuwe werking aan jullie voorstellen. Tijdens deze sessies wordt ook informatie gegeven over de inschrijvingsprocedure voor juni.