In mei leggen alle vogels…, ja, je weet wel, voor Flik-Flak staat mei gelijk aan de seizoensafsluiting voor onze wedstrijdgroepen. Gedurende deze periode worden de laatste wedstrijden afgerond, waaronder ook enkele VKs & BKs.

Een overzichtje:

  • In het weekend van 4 & 5 mei worden de tumbling C gymnasten verwacht in Willebroek. Zij zullen daar uitmaken wie zich Vlaams Kampioen mag kronen.
  • Op 11 & 12 mei sluiten onze acro C & I gymnasten het wedstrijdseizoen met een laatste krachtmeeting te Hasselt.
  • Het derde weekend, 18 & 19 (+20) mei zijn zowel tumbling, trampoline als acro druk in de weer op het BK. Voor tumbling A & B, alsook voor trampoline AB11-12-13 & AB14+ gaat dit door in Beveren-Waas, onze acro A & B gymnasten mogen zich meten op het BK te Puurs.

Naast deze afsluitende wedstrijden zijn er in mei zoals gebruikelijk ook enkele feestdagen, hou er de trainingskalender even op na om na te gaan op welke dagen er wel/niet training is.

Wist je bovendien dat Flik-Flak Zaffelare tijdens de zomermaanden enkele wel héél leuke sportkampen in de aanbieding heeft? Zowel dans als turnen komen aan bod, neem eens een kijkje op onze sportkampen website die je hier vindt.