Heb jij ook zin om mee te helpen aan de show? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers! Je kan je hier opgeven.

De ticketshop vind je hier. Meer info over onze tickets zijn onderaan deze pagina te vinden.

Reis met ons mee door de tijd tijdens onze jaarlijkse turn- en dansshow! Ontdek de wonderen van verschillende tijdperken terwijl onze getalenteerde leden het verleden, heden en toekomst tot leven brengen. Laat je betoveren door spectaculaire choreo’s en turnacts. Kom op zaterdag 13 april en zondag 14 april naar sporthal Uyttenhove te Zeveneken en geniet voor en na de shows van een hapje en een drankje in onze cafetaria. Mis deze buitengewone reis door de tijd niet! 

Ook dit jaar zullen er 8 shows zijn, verspreid over zaterdag 13 april en zondag 14 april. Op deze manier hopen we voldoende momenten te voorzien om als gezin, familie, vrienden, sympathisanten, … te komen kijken naar onze turners en dansers! De uurregeling kan je hieronder vinden. Let op: de volgorde op de afbeelding is niet representatief voor de showvolgorde, maar geeft een overzicht van alle groepen die je kunt bewonderen. Hou deze momenten alvast vrij in je agenda!

De deuren voor het publiek gaan 20 minuten voor de start van de show open. Leden die meedoen aan een show worden 30 minuten voor de start van de show verwacht aan de ingang langs de zijkant van de sporthal.

De ticketverkoop zal opnieuw online plaatsvinden. Op maandag 18 maart om 19u start de voorverkoop van de tickets (leden). Per lid zijn er 2 tickets beschikbaar. Op maandag 25 maart om 19u begint de algemene verkoop van de tickets. Vanaf dan kan iedereen ongelimiteerd tickets kopen tot de show is uitverkocht. We raden aan om de tickets te bestellen met behulp van een computer en niet op een telefoon.

De prijs van een ticket is €8. Er zijn gratis tickets beschikbaar voor kinderen jonger dan 3 jaar en voor leden van onze club (op vertoon van lidkaart!). Graag verduidelijken we dat het leden ticket alleen geldig is voor geregistreerde leden van Flik Flak Zaffelare. Niet-leden, inclusief familieleden, dienen het reguliere ticket aan te schaffen. Leden moeten geen ticket kopen om mee te doen aan hun show. Leden moeten wel een (gratis) ticket kopen wanneer ze komen kijken naar een andere show.

Op woensdag 10 april vindt onze generale repetitie plaats, meer info volgt snel. de uurregeling kan je hieronder vinden. Ook hier is de volgorde op de afbeelding niet gelijk aan de volgorde waarin de repetitie doorgaat. We verwachten dat alle gymnasten en dansers aanwezig zijn gedurende het hele blok waarin ze repeteren. Hou deze namiddag alvast vrij!

We kijken er enorm naar uit om samen met jullie dit moment te vieren en er een onvergetelijk showweekend van te maken!