Dat wedstrijdseizoen, het loopt als een trein, en met een rotvaart! We zijn immers zo goed als halfweg… Enkele opmerkelijke en héél mooie uitslagen flitsten ons voorbij, zowel in dans als in de  diverse turndisciplines, proficiat aan alle dansers & gymnasten en uiteraard aan ons trainersteam om dit alles in goede banen te begeleiden.

Mogen we ook zo vrij zijn nog eens te benadrukken dat de door Flik-Flak Zaffelare georganiseerde wedstrijd, begin februari, een enorm succes was. En dat dat grotendeels is toe te schrijven aan jullie, enthousiaste vrijwilligers, dat hoeft geen betoog! D-A-N-K–U daarvoor, zondermeer!

Op naar maart, dat belooft opnieuw een druk schouwspel te worden, we hebben de volgende toneelstukken voor jullie klaar staan:

  • 2 & 3 maart worden zowel dans, acro als tumbing verwacht zich te meten met de concurrentie. Onze kids, youth & adults trekken naar Sint-Gillis Waas voor de DanceMania wedstrijd, acro A & B zijn te vinden in Merksem (PV2). Tumbling A & B, eveneens PV2, te Oud-Turnhout.
  • 16 & 17 maart : na een weekendje rust is het alle hens aan dek: acro I & C worden opgewacht in Destelbergen, tumbling I & C in Schelle en onze trampolinegymnasten moeten naar het Limburgse Niel (I op zaterdag DMT PV3 AB en op zondag AB 11-12-13, 14+, PV3 DMT TRA I).
  • Het weekend erop, 23 & 24 maart gaan onze dansers in Bredene “aan ’t zeetje” onze kleuren verdedigen op de Dance Cup en zijn ook de tumbling- en trampolinegroepen terug aan zet: PV3 tumbling A & B in Bilzen, trampoline PV4 voor AB 11-12-13, AB 14+, te Wielsbeke.
  • Maart sluiten we af met PV3 acro A & B te Puurs, in het laatste weekend 30 & 31 maart.

Wist je bovendien dat Flik-Flak Zaffelare tijdens de zomermaanden enkele wel héél leuke sportkampen in de aanbieding heeft? Zowel dans als turnen komen aan bod, neem eens een kijkje op onze sportkampen website die je hier vindt.

Ook onze show komt dichter en dichter, 13 & 14 april, vergeet die niet in je agenda te pinnen.

Geniet van de komende paasperiode! Laat die eieren maar komen…