WAT. EEN. DAG. Zaterdag 24 februari 2024 schitterden onze gymnasten trampoline A & B-niveau op het Oost Vlaams Kampioenschap Dubbele Minitrampoline bij Flik Flak Vosselaar. Welgeteld 11 medailles werden er verzameld!
Fienā€™s eerste jaar in het B-niveau werd meteen beloond met een zilveren medaillešŸ„ˆEen jaartje ouder, bij de B12, werd Enora Oost-Vlaams KampioenšŸ„‡Stien behaalde een verdiende zilveren medaillešŸ„ˆ in de categorie B13, terwijl AmĆ©lie even verdiend Oost-Vlaams Kampioen werdšŸ„‡! Ona en Pieter-Jan veroverden beiden een zilveren medaillešŸ„ˆ bij de B13-14. Elise werd Oost-Vlaams Kampioen šŸ„‡, en dit in de categorie B15. Tess sprong zich in dezelfde categorie naar een bronzen medaille šŸ„‰. Trainer Michiel mocht ook een bronzen medaillešŸ„‰in ontvangst nemen bij de B17+. Onze A-gymnasten presteerden ook op hoog niveau, met Lotte die een bronzen medaillešŸ„‰ en Celest die een zilveren medaillešŸ„ˆ behaalde!
Daarnaast sprong ook iedereen de selectienorm voor het VK, we zien hen dus allen terug op het Vlaams Kampioenschap. Proficiat aan alle gymnasten!

Op zaterdag 25 februari schitterden onze jongste trampoline gymnasten. In het I9 niveau van DMT grepen Alessia en Marie naar zilver, terwijl Lauren, Anna-Margaux en Julie de gouden medaille in handen kregen. Op de trampoline veroverde Lauren brons, terwijl Alessia, Marie, Anna-Margaux en Julie zilver binnenhaalden. Louise, in het I10 niveau, sleepte een bronzen medaille binnen op DMT en een zilveren op de trampoline. Op naar de volgende voorronde!

Maxim, trampoline Flik-Flak Zaffelare