Nu de inschrijvingen afgelopen zijn, kan het nieuwe seizoen van start gaan. Aan alle nieuwe leden: welkom in onze club! En aan alle terugkerende leden: welkom terug!

Met een maandelijks flash-bericht brengen we jullie op de hoogte van de topics die elke maand op de planning staan:

  • Deze week worden Whatsapp-groepen aangemaakt voor elke groep. Deze groepen worden gebruikt voor sfeerbeelden, herinneringen voor speciale of afgelaste lessen, last-minute communicatie,… Je wordt toegevoegd volgens het telefoonnummer opgegeven bij de inschrijvingen.
  • In de eerste twee weken van oktober wordt de kledij die in juni besteld werd, uitgedeeld tijdens de lessen. De kledij besteld op de kledijdag van 1 oktober wordt later in het jaar uitgedeeld.
  • Op woensdag 19 oktober is de sporthal ’t Veerleveld in Zaffelare niet beschikbaar door een activiteit van MOEV. De lessen van Recrea 1e tot 3e leerjaar Zaffelare en Recrea 4e tot 6e leerjaar Zaffelare kunnen die dag niet doorgaan, de danslessen kunnen wel doorgaan.
  • Van 24 oktober tot en met 30 oktober staan onze lessen in het teken van Halloween. Meer info volgt later.
  • Van 29 oktober tot en met 2 november zijn onze competitie-groepen Acro, Dans, Trampoline en Tumbling te vinden in Almelo, Nederland voor hun jaarlijkse wedstrijdgroepen-stage. De trainers zijn klaar om er een leerrijke en keitoffe periode van te maken!

Noteer ook zeker volgende data in jullie agenda:

  • Flik-Flak Zaffelare organiseert dit seizoen de provinciale voorronde wedstrijd ACRO C & I. Dit gaat door in het weekend van 4 & 5 februari 2023 in sporthal Uyttenhove. Entertainment, alsook topsport verzekerd…
  • Noteer ook 11 & 12 maart 2023 in je agenda, want dan is het terug de beurt aan onze wervelende Flik-Flak show!

Wist je dat Flik-Flak Zaffelare ook actief is op FacebookInstagramTiktok en YoutubeVolg ons zeker op je favoriete sociale media voor wekelijkse sfeerbeelden en de laatste updates.

Tot op de training!