Op zaterdag 17 en zondag 18 december geniet je in de Lotto Arena te Antwerpen van een spetterende show op het Gymgala. Zowel onze eigen Belgische toppers als internationale topgymnasten en special acts maken er ongetwijfeld een spektakel van voor jong en oud.

De gymnasten staan alvast te popelen om jullie te mogen verwelkomen in de Lotto Arena! Met wie kom jij kijken naar deze adembenemende show? Niks is leuker dan dit mee te maken samen met al je vrienden!

Flik-Flak Zaffelare kan, op voorwaarde dat er genoeg inschrijvingen zijn, via een groepsaankoop (+20 tickets) de prijs van de tickets drukken tot 30 €/ticket (i.p.v. 35 €). De tickets reserveren we voor de namiddagshow van 14:30 (SHOW 3 – Zondag 18 december – 14.30 uur – Kindershow met Gymbo en Gymba)!

Je kan je hier inschrijven tot/met woensdag 2 november. Wees er ook tijdig bij, want de ervaring leert dat de tickets vrij snel de deur uit zijn…

Opmerking; indien je vorig jaar reeds een ticket hebt besteld (voor de toen geannuleerde show), dan werd je daar normaal gezien onlangs over geïnformeerd en hoef je uiteraard geen nieuw ticket te bestellen! Mocht je hieromtrent alsnog geen bericht hebben ontvangen, stuur dan een mailtje aan info@flikflakzaffelare.be.