Hey Flik-Flakkers,

Met rasse schreden nadert het jaareinde!

December heeft zoals elk jaar in onze turnvereniging niet zo heel veel topics in het verschiet, maar we vatten toch enkele interessante weetjes voor je samen:

  • EIN-DE-LIJK is het zover! Na 2 corona-jaren staat op zaterdag 17 en zondag 18 december het Gymgala terug op de kalender. Maak je klaar voor hét gala van het jaar, een wervelende show voor de hele familie (klik hier voor meer info). Verschillende gymnasten en ouders hebben via onze groepsaankoop (vorig jaar) aan een voordelig tarief tickets aangeschaft. Deze tickets werden intussen aangeleverd, als je vorig jaar hebt ingetekend en je van ons nog geen bericht zou hebben ontvangen, neem dan zeker contact op (stuur een berichtje aan ons info-adres).
  • Begin februari organiseert Flik-Flak de provinciale voorronde wedstrijd Acro C & I. Om dit evenement tot een succes te maken rekenen we op vele vrijwilligers handen! Al is het maar voor enkele uurtjes, jouw hulp kan wel degelijk het verschil maken. Meer daarover binnenkort, hou je mailbox in de gaten.
  • De Sint heeft intussen zijn intrede gedaan. We geven graag nu al mee dat we naar volgend seizoen toe nagaan of we hem, samen met enkele roetpieten, zover kunnen krijgen om onze jonge gymnastjes een bezoekje te brengen. Dat kan niet anders dan een leuk feestje worden, toch?
  • Desondanks we een extra kledijdag hadden voorzien eind vorig seizoen hebben we moeten vaststellen dat de levering alsnog wat op zich liet wachten. Hierbij nogmaals onze excuses hiervoor, hoewel we hier zelf niet echt veel invloed op hadden. Het goede nieuws intussen wel: alle hoodies en vesten werden geleverd en de T-shirts en witte topjes worden komend weekend verwacht en uitgedeeld. De zwarte sporttopjes zullen wel nog een 3-tal weken op zich laten wachten… jammer, maar helaas.

Nog wat (héél) belangrijke data meteen nog eens meegeven:

  • Flik-Flak Zaffelare organiseert dit seizoen de provinciale voorronde wedstrijd ACRO C & I. Dit gaat door in het weekend van 4 & 5 februari 2023 in sporthal Uyttenhove. Entertainment, alsook topsport verzekerd…
  • Noteer ook 11 & 12 maart 2023 in je agenda, want dan is het terug de beurt aan onze wervelende Flik-Flak show!
  • In diezelfde week, van 8 tot/met 12 maart 2023, zullen onze acro A-gymnasten onze kleuren verdedigen op de gerenommeerde internationale wedstrijd MIAC te Porto (Maya). Lees hier al meer over dit topmoment voor de acrogroep!

We sluiten onze laatste maandelijkse communicatie van 2022 af door iedereen, gymnast, ouder, trainer, sympathisant, vrijwilliger, … een fantastisch kerstfeest en jaareinde toe te wensen en een al even spetterend 2023!