1 april, wat denk je dan? Wel neen, dit bericht is geen aprilvis maar brengt je wel héél veel nieuwtjes en aankomende activiteiten, april is immers zowat de drukste wedstrijdmaand…

Laat ons starten met een overzicht van de komende wedstrijden, dat zijn er héél wat, genieten maar…:

  • 1 & 2 april: PV4 Acro C & I-niveau Niel.
  • 2 april: Kampse Dans Cup.
  • 6 t/m 9 april: FIAC Acro te Puurs.
  • 15 & 16 april: PV3 Acro A & B-niveau Mariakerke (Bourgoyen).
  • 22 & 23 april: PV4Vlaams Kampioenschap DMT, Tumbling & Trampoline I-niveau Hulshout.
  • 29 & 30 april: Vlaams Kampioenschap Acro C & I-niveau, W4 I-niveau 9-14jr, Merelbeke.

Aan alle wedstrijdgymnasten alvast immens veel succes gewenst, dit weekend al te starten met acro & dans! PS: PV staat voor Provinciale Voorronde, onze wedstrijdgymnasten ronden een aantal voorrondes af en de beste resultaten tellen mee voor kwalificatie voor het Vlaams en/of Belgisch kampioenschap.

Vermeldenswaardig is onze testdag voor de wedstrijdgroepen acro, dans, trampoline & tumbling. Deze testdag gaat door op 8 april, als jij een talentje gespot hebt of iemand in je kennissenkring hebt die geïnteresseerd is om in de Flik-Flak kleuren aan te treden volgend jaar, aarzel niet en zegge het voort!

Testdag 2023

Wist je dat Flik-Flak komende zomer ook enkele leuke sportkampen organiseert? Neem zeker eens een kijkje op onze sportkampen website mocht je voor jouw oogappel nog een leuke en geanimeerde activiteit zoeken voor de komende zomervakantie, één adres: https://sportkampen.flikflakzaffelare.be.

Tenslotte even aangeven dat alle accommodaties gesloten zijn op:

  • 9 april: Pasen
  • 10 april: Paasmaandag

Er zijn op die dagen dan uiteraard ook geen trainingsmomenten.