Het is weer zover, na de succesvolle eerste wijndegustatie van vorig jaar hebben we voor jullie terug een mooie wijnkeuze van het wijnlabel Concha y Toro, die we met plezier aan jullie voorstellen:

Casillero del Diablo is een wijnlabel van Concha y Toro, een van de oudste wijnhuizen in Chili. In elke Casillero proef je de kenmerken van de druif, met daarbij het Casillero-sausje. Omdat het wijnhuis over wijngaarden in drie verschillende klimaatgebieden beschikt, kan de wijn zo samengesteld worden dat hij jaar in, jaar uit hetzelfde smaakt. Je weet dus precies wat je krijgt, als je Casillero del Diablo koopt.

   

Wist je trouwens dat de naam, namelijk “duivelskelder”, slaat op een verhaal uit het verleden. Om diefstal te voorkomen werd gezegd dat de duivel in een bepaalde kelder huisde. Op die plek lagen Conchas mooiste wijnen. Dieven lieten het wel uit hun hoofd om de Casillero del Diablo te betreden…

We bieden deze excellente wijnen aan onze leden aan, en dit aan een voordelig tarief.

Bestellen kan je makkelijk via onze webshop die je hier vindt en dit tot en met 21 mei. Wil je eerst deze lekkere wijn eens degusteren, dat kan! We plannen dit degustatiemoment in op 21 mei van 11u tot 15u, we verwelkomen je in de vergaderruimte aan de sporthal van Zaffelare met een hapje en een (wijn)drankje! BE THERE!