Beste ouders en leden,

Ons online inschrijvingsplatform staat weer voor je klaar!

Ook dit jaar schrijf je online in: inschrijven.flikflakzaffelare.be. Alle informatie over het nieuwe seizoen vind je terug in onze folder, op de Facebookpagina en website van Flik-Flak Zaffelare.

Flik-Flak Zaffelare leden kunnen met dezelfde login van vorig jaar (=Gymfed login) opnieuw inschrijven voor het nieuwe seizoen. Leden die nog nog niet over een Gymfed login beschikken, kunnen een login aanmaken via ‘Nieuwe gebruiker’. De inschrijving is enkel geldig mits online betaling (Bancontact, KBC of Belfius). Hou dus zeker de bankkaart bij de hand, betalen moet immers binnen het uur na registratie gebeuren en best via een kaartlezer. Zodra de inschrijving gebeurd is, worden de gegevens gecontroleerd door de clubverantwoordelijke, pas daarna is de inschrijving definitief en ontvang je het attest voor de mutualiteit.

Om een vlotte werking van de inschrijvings- en betalingsmodule te garanderen, vragen we om uitsluitend via een computer in te schrijven en niet via tablet of smartphones. Als er problemen zouden zijn bij de inschrijving of betaling, contacteer ons via inschrijvingen@flikflakzaffelare.be.

We willen benadrukken dat ingeschreven ook ingeschreven betekent, met andere woorden lidgeld wordt NIET terugbetaald. Bij twijfel is het beter om eerst de proeflessen in september te volgen en daarna te beslissen of je lid wenst te worden. Omdat er voldoende tijd is om de lessen uit te proberen, wordt er tijdens het jaar geen lidgeld terugbetaald.

Inschrijven van bestaande leden: Start 12/06/2023 – 25/06/2023

Bestaande leden kunnen opnieuw inschrijven tijdens bovenvermelde periode. Na deze periode vervalt de voorrang en kan er uitsluitend ingeschreven worden zolang er plaatsen beschikbaar zijn voor een specifieke trainingsgroep.

Inschrijven nieuwe leden: Start 25/09/2023 – 30/09/2023

De proeflessen gaan door in september, er kan ingeschreven worden voor specifieke groepen zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Dit zal duidelijk vermeld staan in de module en ook regelmatig kenbaar gemaakt worden op onze website.

Na 30/09/2023 kan er niet meer ingeschreven worden voor het seizoen 2023-2024.

Op zaterdag 17 juni organiseren we een moment voor bestaande leden, waarbij de clubkledij te koop aangeboden zal worden en op zaterdag 30 september organiseren we een extra moment voor onze nieuwe leden. Alle clubkledij is verplicht. Vanaf maandag 2 oktober worden enkel leden in de voorgeschreven clubkledij toegelaten tijdens de turn- of danslessen. Meer details volgen in een aparte communicatie!

Tenslotte, i.v.m. de wetgeving rond de privacy: door in te schrijven in onze club, stem je automatisch in met onze privacy verklaring.

Tot dan!