Morgen, maandag 20 februari, start de voorverkoop van de tickets voor leden en dit vanaf 19u. Per lid zijn er 2 tickets beschikbaar. Op deze manier willen we aan ieder lid de kans geven om hun optreden te tonen aan eigen publiek. De link naar de ticketverkoop kan je hier vinden. Je hebt het lidnummer, dat op je lidkaart staat, nodig alvorens je tickets kan bestellen. De lidkaart kan je eenvoudig downloaden via de website van Gymfed (Handleiding downloaden lidkaart).

Let op: je kan pas tickets bestellen vanaf 19u! We raden aan om de tickets te bestellen met behulp van een computer en niet op een telefoon. De uurregeling van de show kan je nog eens hier vinden.

Wens je nog extra tickets te kopen? Op maandag 27 februari om 19u begint de algemene verkoop van de tickets. Vanaf dan kan iedereen ongelimiteerd tickets kopen tot de show is uitverkocht.

De prijs van een ticket is €7. Er zijn gratis tickets beschikbaar voor kinderen jonger dan 3 jaar en voor leden van onze club (op vertoon van lidkaart). Leden moeten geen ticket kopen om mee te doen aan hun show. Leden moeten wel een (gratis) ticket kopen wanneer ze komen kijken naar een andere show.

De deuren voor het publiek gaan 20 minuten voor de start van de show open. Leden die meedoen aan een show worden 30 minuten voor de start van de show verwacht aan de ingang langs de zijkant van de sporthal.

Heeft u zin om mee te helpen aan de show? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers! U kan zich hier opgeven.

Alle info over ons showweekend is ook steeds te vinden op onze website.

Wij kunnen alvast niet wachten om jullie binnen 3 weken te mogen verwelkomen op onze show! Tot dan!