“’t Is weer voorbij die mooie zomer”…, jammer, maar niet getreurd… dat betekent ook dat we aan het begin van het nieuwe turnseizoen staan! Onze trainers staan allen te popelen om er ook dit jaar voor iedere gymnast en danser een knallend jaar van te maken, vol met nieuwe uitdagingen, gestage groei en verbluffende prestaties als einddoel.

Onze wedstrijdgroepen zijn intussen wel al enkele weken volop bezig en vanaf 4 september vergezellen onze recreatieve groepen de trainingen en springen, tumblen of dansen ook zij de turn- en/of danszaal in. Zoals elk jaar voorzien we voor onze nieuwe leden een “proeflessen” periode, die loopt dit jaar van 4 september tot 30 september. In die periode kan je zonder verplichting eens komen proeven van ons aanbod alvorens een definitieve beslissing te nemen.

Daarnaast loopt de inschrijvingsperiode af op diezelfde 30 september. Je kan online inschrijven vanaf 25 september, alle details hieromtrent vind je hier. Zoals jullie misschien al wisten werd recent besloten om over te stappen op één kleur, namelijk zwarte T-shirts en dat er bij je inschrijving een T-shirt is inbegrepen. Vergeet dan ook niet jouw maat op te geven bij inschrijving aub! Belangrijk, prik deze periode/einddatum in je agenda want na 30 september kan je niet meer inschrijven voor het komende seizoen bij Flik-Flak.

Tenslotte hebben we onze kledijdag, en jawel, ook op 30 september, van 12u tot 15u in sporthal ’t Veerleveld te Zaffelare. Elke gymnast en danser verwachten we immers netjes uitgedost op onze trainingen!

Afsluiten doen we met een MUST-PIN-IN-MY-AGENDA, onze jaarlijkse turn- en dansshow gaat door in het weekend van 13 en 14 april. Het lijkt ons een prima idee als je dat weekend nu al blokkeert in je agenda want wij verwachten ook jou daar zeker te zien.

Maar nu is genieten de boodschap! Viva Flik-Flak en tot héél binnenkort in en rond de sportzaal.