Het turn- en dansseizoen is intussen stevig van start gegaan, zowel gymnastjes, dansers alsook onze trainers zijn al helemaal op dreef.

Zo is intussen de stage voor onze wedstrijdgroepen al achter de rug, en dat het terug een echte voltreffer is geworden hebben jullie vermoedelijk al gezien op onze sociale media! Bij deze wensen we nog eens extra te benadrukken dat we dit succesverhaal voornamelijk kunnen toeschrijven aan ons gemotiveerde trainersteam en laat ons zeker niet de enthousiaste kookgroep vergeten die voor onze gymnasten elke dag opnieuw een gezonde en lekkere maaltijd op tafel toverde. Een dikke pluim! O ja, en hou diezelfde sociale media of website in de gaten, er volgen immers nog héél wat foto’s…

Vermeldenswaardig voor onze trampoline & tumbling groepen: zij trainen enkele malen in een externe zaal (sporthal De Klodde in Zele) waar gebruik kan gemaakt worden van heel wat extra materiaal. Een serieuze meerwaarde voor deze gymnasten.

Het is wel nog vroeg op het seizoen maar voor onze recreawedstrijden lager & middelbaar is de spanning al wat aanwezig, zij bijten immers op 18 november de wedstrijdspits af en nemen deel aan een eerste “trial” recreawedstrijd, kwestie dat wedstrijdgevoel al eens meegemaakte te hebben dus. Veel succes aan alle deelnemers, wij duimen alvast!

Ook onze jongere gymnasten, instap 8, zien we al deze maand aan het werk tijdens de Gymtopia-happening. Het ideale toonmoment voor onze jongste sporters om te schitteren voor ouders, familie en vrienden. Zij kunnen laten zien hoe hun brede basisvorming leidt tot plezier, succes en een voorbereiding op meer specifieke programma’s vanaf 9 jaar. Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers. Meer vind je hier.

Afsluiten doen we met nog meer heuglijk nieuws, op 11 november gaat immers een teambuildingsactiviteit door met trainers & bestuur, je zal wel één en ander zien passeren op de sociale media… aan enthousiasme ontbreekt het alvast niet.

Zo, dat was het zowat voor de komende weken, heb jij een interessant weetje of wens je iets te melden, aarzel niet het ons te laten weten!


##DISCLAIMER##