We hebben heel wat feedback ontvangen op de evaluatie van onze recentste show. We willen graag iedereen die daarvoor de tijd heeft genomen zeker nog eens bedanken,  het is mede door deze feedback dat we de volgende jaren een nog betere show kunnen organiseren!

Graag geven we ook nog wat extra verduidelijking mee:

  • Een vaak gehoorde klacht was het te laat communiceren van de ticketverkoop. Dit was voornamelijk te wijten aan het feit dat we met te respecteren coronaregels zaten die ons niet in de mogelijkheid stelden om veel vroeger hierover te communiceren. Bovendien waren we pas ook laat definitief zeker van het aantal toegestane tickets, waardoor dit inderdaad wel wat op zich liet wachten.
  • Wat de deelshows betreft zijn de meningen wat verdeeld. De meerderheid vindt de kortere shows een ideaal gegeven maar toch zijn er ook wel wat mensen die de volledige scope wat misten (welke disciplines, niveaus, … biedt Flik-Flak). Dit gemis is een terechte opmerking en bekijken we naar de toekomst toe hoe we dit misschien beter kunnen tentoonspreiden, bijvoorbeeld d.m.v. een flyer of showfolder.
  • De zaalopstelling dan, daar hebben we toch wel wat mensen die de tumblingbaan en trampoline niet optimaal vonden qua opstelling. Dat is zeer zeker een terechte opmerking en moeten we bekijken door ofwel een alternatieve schikking te bedenken of met het licht aan te passen zodat deze beide disciplines beter zichtbaar worden. Ook de belichtingspalen zelf (vooral vooraan tussen de beide matten) moeten we bekijken of we die niet op een betere manier kunnen opstellen, want die zorgden soms wel voor wat verminderde zichtbaarheid.
  • Dat de zitplaatsjes, vooral door de aard van de ondergrond (beton), nogal koud waren, dat wisten we. Er wordt met de gemeente bekeken of hier eventueel iets kan voorzien worden, zeker voor dergelijke events. Het laatste nieuws hieromtrent is dat de gemeente uitkijkt naar een oplossing met houten bekleding, dat zal het zitten sowieso een stuk aangenamer maken…
  • Heel wat mensen gaven ook aan dat de muziek te luid was. Dit is een eenvoudige ingreep, maar vereist dus wel onze aandacht naar volgende shows toe.
  • Ook vroegen velen zich af waarom de gymnasten niet toegelaten werden om mee te kijken naar de andere acts. Dit is helaas niet mogelijk naar brandveiligheid toe, er is een maximale zaalcapaciteit waar we ons moeten aan houden en ons dus niet toelaat om de gymnasten in de zaal te laten plaatsnemen.
  • Over de slotact-keuze kunnen we vrij unaniem zijn, deze werd door quasi iedereen  gesmaakt. Het zou inderdaad wel leuk zijn mochten de optredende gymnasten hier ook hun bijdrage kunnen leveren, of aanwezig zijn maar dit zal vermoedelijk, terug omwille van de brandveiligheid, niet echt mogelijk zijn (maar we nemen het mee en wie weet wat in de toekomst wel mogelijk is…).
  • Dat Uyttenhove geen ruime parkeermogelijkheden heeft is gekend, normaal gezien dachten we dat er met de straatkant inbegrepen meestal wel parkeerplaats voldoende was? Dit hebben we natuurlijk niet zelf in de hand, maar we zijn ons uiteraard wel bewust dat op de wisselmomenten het soms wel eens extra druk kan zijn op en rond de parking…
  • Aan de tombola moeten we duidelijk werken, hier vangen we veel signalen op dat de “verkopers” nauwelijks te zien waren en het ook niet duidelijk was wat kon gewonnen worden alsook waar men zich moest begeven. Een flyer/showfolder waarin we dit in een korte bewoording opnemen zou hieraan al heel wat kunnen verhelpen.
  • Sommige mensen vonden de plaats waar de groepsfoto’s werden genomen wat bizar en licht storend, en dat is misschien achteraf bekeken niet geheel onterecht. Dit nemen we mee om volgend jaar deze groepsfoto’s op een minder zichtbare plek (voor de mensen die de show volgen) te laten nemen.
  • De video-opnames worden wel als positief ervaren maar missen (en dat wisten we) kwaliteit alsook detail. We bekijken naar volgend jaar toe of we met meerdere camera’s kunnen werken en of er eventueel een livestream kan worden opgezet.
  • Afsluiten van dit opmerkingenlijstje doen we met de algemene indrukken. Die waren door de band positief tot zéér positief. Als we aan de bovenstaande puntjes gevolg kunnen geven naar de volgende shows toe dan zijn we overtuigd dat we een nog betere ervaring kunnen bieden en ook de algehele tevredenheid nog hoger kan liggen!

We benadrukken nogmaals het belang van deze feedback! We gaan er zeer zeker mee aan de slag.

Hieronder alvast wat cijferoverzichten, daaruit blijkt dat de meerderheid overwegend positief is over de toegangstickets, hoe de show werd georganiseerd, over de show-opbouw met de trainers slotact en ook voor wat de prijzen aan de cafetaria betreft.