Naar jaarlijkse gewoonte, enfin in niet-corona tijden toch, gaat in Breedonk-Puurs de internationale wedstrijd SYTA (Sylvester Youth Trophee Acro B & C-niveau) & FIAC (Flanders International Acro Cup A-niveau) door. Er zijn dit jaar wel opmerkelijk minder deelnemende landen, deels nog de nasleep van corona en nu ook nog die “militaire operatie” in Oekraïne…

Maar goed, dat neemt de pret niet weg en allerminst de goesting bij onze gymnasten om eindelijk terug op de mat te staan en te schitteren. Onze B- en C-delegatie heeft het uitermate voortreffelijk gedaan en behalen respectievelijk goud (team Tara & Alessia) en brons (team Malou & Hanne), een zéér knappe prestatie!

Wat een toppers, ook dat trainersteam, zie maar hoe ze mee schitteren 😉.

Het team Tara & Alessia nemen binnen enkele weken ook deel aan het MIAC (Maya International Acro Cup) te Portugal. Onze steunactie loopt nog een weekje, aarzel niet en bestel die overheerlijke appeltaart voor bij je koffie online of nu komende dinsdag op de markt te Lochristi (van 9u tot 12u)!