Het is weer zover, de schoolstart! We wensen alle startertjes een leuk en leerrijk schooljaar toe.

Voor Flik-Flak Zaffelare gaat september ook gepaard met héél wat nieuws! Onze wedstrijdgroepen zijn intussen al wat warm gelopen en zo is het ook tijd voor de recreatieve groepen om stilaan de start aan te vatten.

September heeft de volgende topics op het menu:

  • Maand van de Sportclub: van 1 tot 30 september organiseert Sport Vlaanderen in samenwerking met de sportdiensten de Maand van de Sportclub. Met deze actie wil Sport Vlaanderen de clubs in de kijker zetten en promoten bij de lokale bevolking. Flik-Flak neemt deel aan dit initiatief en organiseert proeflessen!
  • Deze proeflessen nemen plaats van 5 tot/met 25 september, klik hier om meer details over welke proefles(sen) voor jou interessant kan/kunnen zijn.
  • Onze recreatieve groepen & dans gaan komende maand ook de beentjes uitslaan, je kan alle data op onze trainingskalender terugvinden. Deze handige kalender vind je hier.
  • Enkele weken geleden bereikte ons het trieste nieuws omtrent Lilou, een acro-gymnaste van Sportac Deinze. Dit nieuws liet ons als turn- en dansvereniging niet onbewogen, om Lilou & haar ouders te steunen werd beslist om voor elk bestaand lid één euro steun over te maken. Het werd zeer zeker geapprecieerd!
  • Onze nieuwe trainingsvest is geboren: met de talrijke sponsors was het voor Jonas & Mara even puzzelen, maar het resultaat mag gezien worden:

Nog wat (héél) belangrijke data meteen nog eens meegeven:

  • De online inschrijvingen starten op 27 september en eindigen op 1 oktober. Het inschrijven kan je via onze website of door hier te klikken, je kan aanmelden met behulp van je gymfed aanmeldingsgegevens.
  • Op 1 oktober vanaf 12u tot 15u gaat onze 2de kledijdag door in sporthal ’t Veerleveld te Zaffelare. Noteer deze datum met stip in je agenda, je wordt daar immers verwacht je kledij af te halen en/of te bestellen!
  • Flik-Flak Zaffelare organiseert dit seizoen de provinciale voorronde wedstrijd ACRO C & I. Dit gaat door in het weekend van 4 & 5 februari 2023 in sporthal Uyttenhove. Entertainment, alsook topsport verzekerd…
  • Noteer ook 11 & 12 maart 2023 in je agenda, want dan is het terug de beurt aan onze wervelende Flik-Flak show!

Je kan al deze data vinden in onze algemene kalender die je hier vindt.
Uiteraard houden we je ten gepaste tijde op de hoogte!