September = Maand van de Sportclub!

Daarom organiseert Flik-Flak Zaffelare van maandag 5 september tot en met zondag 25 september proeflessen. Deze proeflessen zijn gratis en zonder inschrijvingen te volgen! 

Wil je graag turnen en dansen? Misschien heeft je kleuter zin in een eerste turn- en danservaring? Ook een actieve cardio-dansles voor 18+ zit in ons aanbod! Voor G-sport kan je ook wekelijks bij ons terecht. Flik-Flak heeft het allemaal!

Smaken de proeflessen naar meer? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven in onze club! Dit kan uitsluitend online van maandag 26 september tot en met 1 oktober. Meer info over onze inschrijvingen kan je hier vinden. Vanaf maandag 26 september kan niet meer deelgenomen worden aan onze lessen zonder inschrijving.

Concreet bieden wij volgende proeflessen aan en dit van maandag 5 september tot en met zondag 25 september (je kan deze data ook in detail in onze algemene kalender terugvinden):