Nog 1 week tot de generale repetitie op woensdag 8 maart te Uyttenhove. Zoals reeds eerder meegedeeld, verwachten we dat alle gymnasten en dansers aanwezig zijn tijdens hun blok. De specifieke uurregeling van deze repetitie vindt u nogmaals hier.

Onze ticketverkoop is nog volop bezig, via een simpele klik hier kan u tickets bestellen. Graag herinneren we er jullie aan dat de gratis tickets voor leden enkel bedoeld zijn voor leden van Flik-Flak Zaffelare en niet voor familie of vrienden van leden. Hiermee zal je (als niet-lid) dus niet binnen geraken in de show. Heb je een fout ticket besteld? Stuur ons gerust een mailtje, zo kunnen we deze tickets vrijstellen voor anderen en helpen we u aan het juiste ticket.

Vergeet de tickets niet op voorhand te downloaden op uw smartphone OF deze af te drukken, zo kunnen wij u vlot een plaats geven in ons publiek!

De deuren voor het publiek gaan 20 minuten voor de start van de show open. Leden die meedoen aan een show worden 30 minuten voor de start van de show verwacht aan de ingang langs de zijkant van de sporthal, waar een trainer ze zal begeleiden naar de kleedkamers. U hoeft geen ticket te kopen om uw kind te komen afzetten.

Graag willen we jullie ook al heel hard bedanken voor het massaal kopen van tickets! Ondertussen zijn SHOW 1, SHOW 2, SHOW 4, SHOW 6, SHOW 7 en SHOW 8 al uitverkocht! Dankjewel!

Om af te sluiten, nog deze sweet reminder, we zijn nog steeds op zoek naar bereidwillige helpers! Geef via ons vrijwilligersformulier dat je hier vindt aan wanneer jij je, al is het maar voor een paar uurtjes, kan vrijmaken! Jullie hulp wordt héél erg geapprecieerd en bepaalt mee het succes en beleving van onze show! 

We kunnen alvast niet wachten om jullie te mogen verwelkomen op onze shows!