Dat onze turn- en dansclub graag zijn steentje bijdraagt, zagen jullie al in het verleden.

We organiseerden met plezier enkele turn- en dansmarathons waarbij we verschillende goede doelen financieel een duwtje in de rug gaven door geld in te zamelen.

Denk maar aan een van onze eerste goede doel: VZW dappere B-engeltjes (Dappere B-engeltjes – vzw neonatale intensieve zorgen UZ Gent) van onze toenmalige trainster Priscilla of toen onze trainer Lukas in het nieuws kwam en alle Flik-Flakkers met plezier heel wat mucosokken kochten (Mucopatiënt en leerkracht Lukas uit Gent is gezicht van campagne over ongeneeslijke longziekte: “Soms beetje bang” | VRT NWS: nieuws).

Deze keer zochten we het wat verder weg en meer bepaald in Gambia met de organisatie BELGAMBIALINK, een kleinschalige organisatie in Gambia met hun oorsprong in Moerbeke. Zij ondersteunen een lagere school in Madiana – Gambia. Oud hoofdtrainster Masha ging vorig jaar als vrijwilliger op bezoek en stak met plezier de handen uit de mouwen om te helpen op de school.

Flik-Flak Zaffelare beschikt over heel wat clubkledij. We schonken dan ook met plezier uit ons assortiment een groot aantal T-shirts en topjes aan de lagere school in Madiana – Gambia.

Geniet mee van de enthousiaste, guitige maar vooral dankbare gezichten!