Het turn- en dansseizoen loopt als een trein en met alweer een jaareinde in zicht wensen we jullie toch kort op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen onze club.

  • Enkele weken geleden publiceerden we de fotootjes van de afgelopen stage op onze website. Heb je ze nog niet gezien? Klik dan hier om het album op onze website in te kijken.
  • Mede door het afgelopen sportpaleis-avontuur, zullen onze dans Adults nu zaterdag 2 december op een basketwedstrijd de pauzes opfleuren. Hou jij van een balletje basket dan kan je tijdens de wedstrijdonderbrekingen genieten van hun spectaculaire dansnummer!
  • Jaja, ze zijn in het land, de Sint en de Kerstman en dat heuglijke gebeuren laat Flik-Flak niet zomaar aan zich voorbijgaan. Er zullen nogal wat trainingen in het teken staan van hun komst!

Nog wat belangrijke te onthouden data:

  • In het weekend van 3 & 4 februari gaat in onze thuishaven Uyttenhove te Zeveneken de tumbling & trampolinewedstrijd, niveau A/B door. Een spektakel waarop je niet mag ontbreken!
  • Onze jaarlijkse show die doorgaat in het weekend van 13 & 14 april mag je deze keer zeker niet missen. Prik ook die datum alvast in je agenda.

We wensen alle gymnasten, dansers, trainers/trainsters, ouders & sympathisanten een prachtig eindejaar toe met veel feestgedruis. Uiteraard ook héél véél succes aan de nog studerende gymnasten & dansers gedurende de komende examenperiode.