Ho, ho, ho! Gelukkige kerst,

We wensen jullie allemaal prettige feesten en een schitterend nieuwjaar toe! Moge 2024 gevuld zijn met bruisende activiteiten, warme verbondenheid en veel succes voor ieder van jullie, gymnast, danser, ouder van, trainer, sympathisant, …

Laat ons van deze gelegenheid gebruikmaken om onze coming up voor januari mee te geven. Het wordt niet alleen op feest- en receptiegebied een drukke maand, zie maar wat er bij Flik-Flak allemaal op het programma komt te staan:

  • We trappen het nieuwe jaar af met een heus “toon”-moment voor onze wedstrijdgymnasten. Dit toonmoment voor acro, tumbling & trampoline gaat door op vrijdagavond 5 januari vanaf 18u30 tot 20u30. Wil je jouw oogappel dan al eens aan het werk zien, dan ben je uiteraard meer dan welkom in sporthal Uyttenhove!
  • Dat zelfde weekend, 6/7 januari dus, is het al meteen een eerste grote test voor onze jonge acrogymnasten. Zij treden dan immers aan in Puurs op het SYTA (Sylvester Youth Trophy Acro). Je leest er meer hier over.
  • Ook de trampolinegymnasten trappen hun wedstrijdseizoen af in dat weekend, met PV1 AB in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde. Dit is ook meteen het Oost-Vlaams kampioenschap, thumbs up dus!
  • Weinig rust voor onze acrogymnasten in januari, de week erop (13/14 januari) begeven ze zich naar de klassieke trials in Zeestern, De Panne.
  • Met de AB en I-wedstrijd in Brugge is het terug aan onze trampoline gymnasten op 20/21 januari. Daar gaat op zaterdag de trampoline I-wedstrijd door en op zondag trampoline AB11-12-13 & AB14+ alsook PV1 DMT.
  • Januari sluiten we af met trampoline én tumbling. In het weekend van 27/28 januari treden de trampoline AB11-12-13 & AB14+ aan en gaat ook PV2 door (B-niveau). Tumbling mag zich meteen opmaken voor een ver reisje naar Zonhoven voor PV1 in het C-niveau en de eerste wedstrijd in het I-niveau.

Je merkt het, dat wordt een drukke agenda! Laat ons er met volle teugen van genieten, knallen mag altijd… Succes iedereen!

Nog wat belangrijke te onthouden data:

  • In het weekend van 3 & 4 februari gaat in onze thuishaven Uyttenhove te Zeveneken de tumblingwedstrijd, niveau A/B door. Een spektakel waarop je niet mag ontbreken!
  • Onze jaarlijkse show die doorgaat in het weekend van 13 & 14 april mag je deze keer zeker niet missen. Prik ook die datum alvast in je agenda.