Afgelopen weekend was het de beurt aan onze A & B-teams acro om hun eerste Provinciale voorronde af te werken.

In het B-niveau waren Mila, Manon & Satinka zaterdag present, het was niet echt hun dagje maar geen erg, er komen nog wedstrijden aan!

Zondag hebben onze A-gymnasten, net voor hun vertrek naar Porto, al eens een “generale repetitie” kunnen uitvoeren, dat was behoorlijk ok. Enora & Hanne hadden een héél goeie balansoefening in petto en een navenante score van 26.15, tempo was al eerder de moeilijkere tak voor dit team maar op enkele schoonheidsfoutjes na toch een nette 23.75. Geen grote evenwichtsfouten dus…

Voor Ibe was het vooral afwachten wat die eerste oefeningen in het A-seniorencircuit gingen geven. Meer dan behoorlijke tempo-oefening, in balans een niet gelukt deel maar zeer zeker een heel deftige eerste wedstrijd!

Keep up the good job girls!